mín-màx: 10-200 pers.
grupos
De l’ hort a la taula: cuinem en equip paella o calçotada

Experiència que contribueix a la cohesió, cooperació, millora de la comunicació i confiança entre el grup, lideratge, solidaritat, sostenibilitat, diversió, motivació i a la RSC. Possibilitat de voluntariat corporatiu.

Description:

Visita un hort ecològic i descobreix un projecte sostenible. Oferim visita a un hort comunitari a uns dels barris més emblemàtics de Barcelona o a un hort d’inserció sociolaboral de persones nouvingudes amb situació de vulnerabilitat a pocs quilòmetres de Barcelona i amb vistes al mar. A l’hort de Barcelona, aprendràs sobre cóm l’organització veïnal ha creat un espai comunitari al barri que ha enfortit les relacions socials. A l’hort a pocs minuts de Barcelona, aprendràs sobre la pagesia, l’agroecologia, l’estacionalitat dels cultius, plantes mediterrànies, quines són les principals plagues, com combatre-les, experimentareu en l’hort i cuinarem en equip una calçotada o una paella.

Lloc:

Oferim 2 horts:
  • Hort cooperativa d’inserció sociolaboral a 26 mín de Barcelona. També es pot arribar amb transport públic (tren i autobús)+caminada de mitja hora per un parc natural.
  • Hort comunitari al barri a Barcelona.

Grup:

mín-màx: 10-200 pers.

Durada:

de 4 a 7h.

Calendari:

Tot l’any. Temporada dels calçots: de gener a març. La resta de l’any: paella.
Al hort de Barcelona: dimecres, dijous o segon dissabte de cada mes.
A l’hort a les afores de Barcelona, qualsevol dia excepte diumenge.

Idiomes:

català, castellà, anglès..Possibilitat de fer visita en altres idiomes amb sobrecàrrec.

Accessibilitat:

Els horts són accessibles per a persones amb diversitat funcional física i psíquica.

Preu

Des de 49€ per pers.
En cas que plogui, es programarà l’experiència per a un altre dia. En cas que no es pugui fer un altre dia, es tornarà els diners.
Preu no inclou transport. En cas que ho voleu, podem organitzar el transport privat amb un cost addicional.

Altres opcions:

  • L’experiència es pot complementar amb un taller de 3h sobre reflexió estratègica-organitzacional, o resolució de conflictes, o la RSC a la vostra empresa. Preu: 590€.
  • Taller de maridatge: 39€ per pers.
  • Serveis complementaris d’organització d’esdeveniments: foto i vídeo Reportatge de l’experiència, càlcul i compensació de GEH, entreteniment.
Incentiva el teu equip amb experiències team building sostenibles i solidàries: contacta’ns!

Experiència que fomenta el coneixement i respecte al medi ambient.
Un desl horts és un projecte d’inserció socio-laboral de persones nouvingudes que estaban en situación de vulnerabilidad.
Els horts són gestionats per una cooperativa i associacions que treballen sota els principis de l’economia social i solidària: utilitzen banca ètica, ús eficient dels recursos, organització de treball participativa, transparent, i permeten la conciliació personal.
Els productes del menú paella i calçotada són ecològics i Km 0.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating