Què és greenevents?

 

Dissenyem i oferim activitats outdoor per a grups, experiències Team Buildingvoluntariat corporatiu i organització d’esdeveniments amb valor social i ambiental a Barcelona i al seu voltant.

Les nostres Experiències Team Building d’un dia, a més de promoure competències com el treball en equip, la comunicació, el lideratge, la motivació entre altres, són experiències on el grup aprèn divertint-se sobre la naturalesa, la sostenibilitat i la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional psíquica o immigrants en situació de vulnerabilitat. També es poden complementar amb tallers sobre reflexió estratègica organitzacional, comunicació assertiva-resolució de conflictes o la RSC a la vostra empresa.

Comuniquem el vostre impacte social i ambiental positiu.

Ens alineem amb els vostres plans de formació i  podem gestionar per a que us bonifiqueu l’experiència.

Ens adaptem a les vostres necessitats- Confia en nosaltres.

Us ajudem a augmentar l’eficiència i la col·laboració dins del vostre equip: les nostres experiències Team Building són dissenyades per a que el personal pugui conèixer-se millor i crear una sensació de “una sola companyia”

 

Entenem la sostenibilitat com la construcció participativa de una societat equitativa, amb uns mínims bàsics per a tothom, on l’impacte econòmic i social no deteriori l’ambient.

Fomentem un turisme responsable amb l’economia local, sostenible amb el medi ambient i ajudem a petits negocis de proximitat, fundacions, associacions i projectes locals a posicionar-se en el sector turístic.

Les nostres experiències, espais-restaurants i serveis d’esdeveniments promouen:

L’ús eficiènt dels recursos, el desenvolupament respectuós amb la naturalesa i l’educación ambiental.

L’inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional psíquica.

La gestió participativa, equitat de genere i en els salaris, el desenvolupament local, la banca ética i l’inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

Els productes ecològics i de km0.

 

Som una entitat situada a Barcelona, que es gestiona sota els principis de l’economia social i solidària, i que impulsa el desenvolupament sostenible. Ens uneix la forma de treball participativa, permetem la conciliació personal, tenim en compte l’equitat de gènere i fomentem la formació del nostre equip. Participem en moviments socials que busquen un desenvolupament equitatiu i respectuós amb l’entorn natural. Vigilem perquè la nostra gestió tingui el mínim impacte ambiental. Treballem amb col·laboradors que comparteixin els nostres valors.Hi som compromesos per a oferir un servei excel·lent.

Luz Monsalve

Luz Monsalve

Coordinadora

He estat una apassionada pel desenvolupament sostenible i l'economia que aporta valor social i ambiental. M'he format en Antropologia, Relacions Internacionals, administració de negocis (MBA), economia social i solidària, i ambientalización d'esdeveniments. Quan vaig estudiar antropologia em vaig especialitzar en la etnoecologia, ecologia política i relació societat-naturalesa. La meva vida laboral a les àrees del màrqueting i l'acció comercial l'he complementat amb l'activisme per la sostenibilitat i a crear vincles entre iniciatives de l'economia social i solidària. greenevents va sorgir a través del meu activisme amb la XES, , comunitat creada per promoure l'economia solidària a Catalunya, on he pogut conèixer entitats que tenien potencial per donar-li vida a greenevents, i també com a resultat del treball final dels meus estudis al postgrau d'economia solidària.

Jorge Ruelas

Jorge Ruelas

Dissenyador web

Graduat en màrqueting i direcció comercial a ESEM, programador i dissenyador web, i fotògraf de fotografia en 360º.

Melisa Enciso

Melisa Enciso

Dissenyadora gràfica

gràcies a la meva passió per involucrar-me en projectes des de la concepció, procés de producció fins al lliurament de producte final he acumulat un coneixement global de tot el procés de disseny que m’ha permès donar solucions de gran qualitat amb excel·lents resultats. Sóc apassionada per la il·lustració, l’animació i motion graphics i m’interessen els àmbits culturals i formatius.

Els nostres proveïdors amb valor social i ambiental: