Som una entitat de l’economia social i solidària que impulsa el desenvolupament sostenible. Ens uneix la forma de treball participativa, compromesa, amb col·laboradors que comparteixin els nostres valors, que vulguin afegir valor social i ambiental a la societat per a construir un món més equitatiu i respectuós amb l’entorn natural.

 

Luz Monsalve

Luz Monsalve

Coordinadora:

He estat una apassionada pel desenvolupament sostenible i l'economia que aporta valor social i ambiental. M'he format en Antropologia, Relacions Internacionals, administració de negocis (MBA), economia social i solidària, i ambientalización d'esdeveniments. He complementat la meva vida laboral a les àrees del màrqueting i l'acció comercial amb l'activisme per la sostenibilitat, interessada a crear vincles entre iniciatives de l'economia social i solidària. Des de fa uns anys que em vaig venir a viure al Maresme, veient l'enorme potencialitat d'aquesta comarca, vaig decidir crear greenevents.

Jorge Ruelas

Jorge Ruelas

Dissenyador web

Graduat en màrqueting i direcció comercial a ESEM, programador i dissenyador web, i fotògraf de fotografia en 360º.

Melisa Enciso

Melisa Enciso

Dissenyadora gràfica

gràcies a la meva passió per involucrar-me en projectes des de la concepció, procés de producció fins al lliurament de producte final he acumulat un coneixement global de tot el procés de disseny que m’ha permès donar solucions de gran qualitat amb excel·lents resultats. Sóc apassionada per la il·lustració, l’animació i motion graphics i m’interessen els àmbits culturals i formatius.