4-6h.
durada

Tours Barcelona

Amb aquesta experiència es treballa la coordinació, cooperació i interculturalitat.

Localització:
Barcelona
Grups: 10-300 pers
Calendari: tot l’any. Es recomana visitar el penúltim cap de setmana de octubre per a coincidir amb la Fira d’economia social i solidària de Catalunya.
Durada: Des de 2h fins 3 dies. Adaptem el itinerari a les vostres necessitats.
Idiomes: català, castellà, anglès.
Punt de trobada i sortida:

Descripció:

Horts comunitaris
  • Visita en bicicleta horts comunitaris i espais recuperats a Barcelona mentre ajudes a preservar i promoure la història de l’activisme de base.
  • Aprèn sobre els esforços per crear espais comunitaris a la ciutat al llarg de la història i obtingues informació sobre com evolucionen els paisatges urbans.

Arquitectura sostenible

Visita edificis que hi eren en desús i han sigut recuperats per a nous usos, habitatge cooperatiu i sostenible, infraestructura pels serveis d’aigua, energia i gestió de residus, i edificis amb certificacions LEED i BREEAM.

Empreses de inserció laboral per a persones amb diversitat funcional intel·lectual

Catalunya és innovadora en la inserció sociolaboral. Coneix bones pràctiques d’empreses en aquest àmbit i com transformen la vida de persones amb necessitats especials i les de les seves famílies.

Centres d’impuls de l’economia social

Coneix les polítiques del sector públic, associacions, programes educatius i centres impulsors per impulsar l’economia social i solidària.

Valor social i ambiental d’aquesta activitat:

  • Transferència de coneixements i bones pràctiques per a la gestió sostenible.
  • Les bicicletes per a fer el recorregut per les hortes comunitàries a Bcn són gestionades per una cooperativa que repara bicis en desús i dóna treball a persones en situació de vulnerabilitat.

Inspira’t coneixent de primera mà polítiques i bones pràctiques per a impulsar l’economia social i solidària: contacta’ns!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating