4-6h.
durada

Tours Barcelona

Descripció:

Oferim diferents Tours a la ciutat de Barcelona:

1. Tour centre de Barcelona guiats per persones que van viure al carrer i ara hi són en procès d’inserció sociolaboral com a guies; coneixerem els serveis socials que ofereix la ciutat per a les persones en situació de vulnerabilitat. Acabem fent un pica pica a un menjador social. mín-màx: 10-25 pers.

2. Arquitectura sostenible: visitem edificis que hi eren en desús i han sigut recuperats per a nous usos, edificis amb certificacions LEED i BREEAM, i infraestructura pels serveis d’aigua, energia i gestió de residus. mín-màx 10-300 pers.

3. Horts comunitaris: visitem horts comunitaris a Barcelona i aprenem sobre l’activisme de base i els esforços per a crear espais comunitaris a la ciutat al llarg de la història. mín-màx 10-25 pers.

4. Centres d’impuls i entitats exemplars de l’economia social i solidària: Catalunya és innovadora en la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat socio-econòmica i de persones amb diversitat funcional psíquica i física. Coneix bones pràctiques d’empreses en aquest àmbit i com transformen la vida de persones amb necessitats especials i les de les seves famílies. El tour es pot complementar coneixent de primera mà les polítiques del sector públic i associacions per impulsar l’economia social i solidària. mín-màx 10-300 pers.

La mobilitat del tour la intentem fer en transport públic o bicicletes. Per a grups més nombrosos, la fem en vans o autocars.

Els tours poden incloure dinar a un restaurant amb valor social i ambiental.

Pressupost a mida.

Calendari: Tot l’any. Pel tour de l’economia social Es recomana visitar el penúltim cap de setmana de octubre per a coincidir amb la Fira d’economia social i solidària de Catalunya.
Durada: Des de 2h fins 3 dies. Adaptem el itinerari a les vostres necessitats.
Idiomes: català, castellà, anglès.

Incentiva al teu equip amb tours amb valor social i ambiental: contacta’ns!

  • Transferència de bones pràctiques pel foment i la gestió sota els principis de l’economia social i solidària.
  • En cas que es facin servir bicicileste pel tour d’horts comunitaris: Les bicicletes per a fer el recorregut per les hortes comunitàries a Bcn són gestionades per una cooperativa que repara bicis en desús i dóna treball a persones en situació de vulnerabilitat.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating