Tours Barcelona

Descripció:

Oferim diferents Tours a la ciutat de Barcelona:

1. Tour barris del Raval i el Born a Barcelona guiats per persones que van viure al carrer i ara hi són en procès d’inserció sociolaboral com a guies; coneixerem els serveis socials que ofereix la ciutat per a les persones en situació de vulnerabilitat. Acabem fent un pica pica a un menjador social. 

2. Arquitectura sostenible: visitem edificis que hi eren en desús i han sigut recuperats per a nous usos, edificis amb certificacions LEED i BREEAM, i infraestructura pels serveis d’aigua, energia i gestió de residus. 

3. Horts comunitaris: visitem horts comunitaris a Barcelona i aprenem sobre l’activisme de base i els esforços per a crear espais comunitaris a la ciutat al llarg de la història. 

4. Innovació en l’economia social i solidària: Catalunya és innovadora en la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat socio-econòmica i de persones amb diversitat funcional psíquica i física. Coneix bones pràctiques d’empreses en aquest àmbit i com transformen la vida de persones amb necessitats especials i les de les seves famílies. El tour es pot complementar coneixent de primera mà les polítiques del sector públic i associacions per impulsar l’economia social i solidària. 

Grup: mín-màx: 10-25 pers. Podem organitzar grups més grans.
Durada: Des de 2h fins 3 dies. Adaptem l’itinerari a les vostres necessitats.
Calendari: Tot l’any. Pel tour de l’economia social es recomana fer-lo el penúltim cap de setmana d’octubre per a coincidir amb la Fira d’economia social i solidària de Catalunya.
Idiomes: català, castellà i anglès.
Accessibilitat: Els tours es poden fer persones amb diversitat funcional física.
Preu: Pressupost a mida.
Altres opcions: La mobilitat del tour la intentem fer en transport públic i caminant.

Els tours poden incloure dinar a un restaurant amb valor social i ambiental.

Incentiva al teu equip amb tours amb valor social i ambiental: contacta’ns!

El tour pels barris del Raval i el Born a Barcelona és projecte d’inserció socio laboral de persones que vivien al carrer. S’explica els serveis socials que ofereix Bcn per a les persones en situació de vulnerabilitat.
Tour arquitectura sostenible: transferència de bones pràctiques d’arquitectura sostenible.
Tour horts comunitaris: transferència de bones pràctiques de gestió comunitària.
Tour innovació en l’economia social i solidària: transferència de bones pràctiques pel foment i la gestió de l’economia social i solidària.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating