mín-màx: 10-40 pers
grupos

Gimcaminada sostenible i visita a granja eco de gallines

Experiència que contribueix a la cooperació, millora de la comunicació, gestió del temps, gestió de recursos, millora de la confiança i cohesió del grup, planificació, lideratge, creativitat, solidaritat, sostenibilitat, salut i benestar, diversió i motivació.

 

Descripció:

Caminada-Gimcana de 2.15h des de  l’estació de tren de Mataró fins a una granja de gallines  sostenible i d’inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional psíquica. Durant la caminada a la granja de gallines tindrem tres activitats divertides  per aprendre sobre estalvi d’energia, agroecologia, i reciclatge. Durant la caminada passarem per tres ecosistemes: platja, una àrea d’hort i el bosc mediterrani.  A la granja prendrem un refrigeri mentre aprenem sobre la producció d’ous ecològics i la inserció socio-laboral de persones amb diversitat funcional psíquica. Després tornarem caminant a l’estació de tren: 1.30h. Al final del camí, dinarem en un restaurant ecològic i sostenible a la platja.

La Gimcana es pot oferir per a altres espais.

Punt de trobada:

Estació de tren de Mataró, Maresme, Costa de Barcelona.

Grup: Entre setmana: mín-màx 15-40 pers.
Caps de setmana: mín-màx 15-25 pers.
Dificultat caminada: mitjana.
Calendari: Tot l’any. 
Durada: 6.30h: 4.30h de caminada anada i tornada-gimcana-visita granja gallines i aperitiu. 2h: dinar.
Idiomes: català, castellà, i anglès.
Accessibilitat: Les persones amb diversitat funcional poden accedir a la granja i al restaurant.
Preu per pers. sense IVA:
  • De dilluns a divendres: Des de 79€ per pers.
  • Dissabte, diumenge i festius: Des de 89€ per pers.

En cas que plogui, es programarà l’experiència per a un altre dia o es tornarà els diners.

Preu no inclou transport. En cas que ho voleu, podem organitzar el transport privat amb un cost addicional.

Altres opcions:
  • Complementar l’experiència amb un taller de 3h sobre reflexió estratègica-organitzacional, o resolució de conflictes, o la RSC a la vostra empresa.Preu: 590€. A partir de 20 pers. hi haurà un sobrecàrrec de 15€ per pers. En aquest cas, les tres activitats de la gimcana es fan a l’àrea de la platja (1h) i el taller i dinar al restaurant (5h).
  • La gimcana es pot oferir a altres espais.
  • Serveis complementaris d’organització d’esdevemiments: foto i vídeo Reportatge de l’experiència, càlcul i compensació de GEH.

Incentiva el teu equip amb experiències Team Building sostenibles i solidàries, contacta’ns!

Experiència que fomenta el coneixement d’aspectes sobre la sostenibilitat com la gestió dels residus, l’estalvi energètic i l’agroecologia.
Experiència on vivències tres ecosistemes mediterranis: platja, zona d’hort i bosc mediterrani.
Aprèn sobre la inserció socio-laboral de persones amb diversitat funcional psíquica. La granja ecològica de gallines és un projecte d’inserció socio laboral de persones amb diversitat funcional psíquica.
El dinar és a un restaurant ecològic, gestionat sota els criteris de l’economia social i solidària, amb arquitectura bioclimàtica i producció d’energia renovable.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating