50 màx, mín-máx: 10-50 pers.
grupos

Restaurant-Espai a Barcelona

Experiència que contribueix a la confiança, responsabilitat, cura i connexió amb l’altre, creativitat, i al treball en equip.

Localització:
Barri de Gràcia, Barcelona.
Grup, Ús exclusiu: esmorzars i dinars: tots els dies; sopars: dissabtes i diumenges. mín-màx: 15-48 assegudes o 60 de peu pers.
Sense ús exclusiu:  sopars entre setmana.
Calendari: tot l’any.
Durada:
Idiomes:  català, castellà, anglès i francès.
Punt de trobada i sortida:

Descripció:

Restaurant-espai on es pot oferir esmorzars, dinars, sopars, rodes de premsa, reunions de treball, celebracions.

Valor social i ambiental d’aquesta activitat:

El restaurant-espai és gestionat per un projecte sense ànim de lucre que promou la interculturalitat i té com a missió la integració soci-laboral d’immigrants i ciutadans de l’Estat Espanyol en estat de vulnerabilitat, formant-los en les àrees de la restauració.

El restaurant-espai és gestionat amb criteris responsables, sostenibles, i cooperatius, creant una ocupació que dignifica i promou el desenvolupament personal. Els productes que s’utilitzen són majoritàriament aliments de proximitat, de comerç just, i en tant que possible, ecològics.

El projecte que ho gestiona ha guanyat els Premis Josep M. Pinyol 2007 a la iniciativa innovadora en la lluita contra l’atur, i el Premi Federico Mayor Zaragoza 2009 per la seva aportació a la convivència entre cultures.

Reserva aquest restaurant i contribueix a un món més equitatiu i sostenible!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating