50 màx, mín-máx: 10-50 pers.
grupos

Naus i aules industrials a Barcelona

Experiència que contribueix a la confiança, responsabilitat, cura i connexió amb l’altre, creativitat, i al treball en equip.

Localització:
A 15 min. caminant de l’estació del metro de Barcelona més propera.
Grups:
 Dificultat:
Calendari:
Durada:
Idiomes:
Punt de trobada i sortida:

Descripció:

6 naus urbanes dintre d’un espai aurogestionat que promou la cultura, la gestió comunitària i el desenvolupament local. Capacitat màxima de la nau 600 persones, amb possibilitat d’unir 2 naus i/o fer servir espai exterior.

També hi ha 2 aules per a fer reunions amb capacitat de 15 persones cadascuna.

Es pot oferir: equip de so, Microfonia, Il·luminació, barra de bar, Camerino, Projector, Pantalla, Grades, Tarima, Cadires, Taules, Espai expositiu, il·luminació.

Valor social i ambiental d’aquesta activitat:

referència per al veïnat i les entitats del barri on es fomenta i facilita la seva acció social i cultural, tot implicant-los alhora en la participació i la gestió dels espais (hi ha aprox. 40 voluntaris). Algunes iniciatives que fan servir aquests espais són: sommeridiana, Ampas, la cooperativa de consum ecológic 30 panxes, bcnmes, revista cultural independent de Barcelona; i la taula d’urbanisme urbà. Recolzen els següents projectes: arep, associació per a la rehabilitació de persones amb malaltia mental; prollema, inserció sociolaboral de immigrants en situació de vulnerabilitat per a que ensenyin la seva llengua,  i deixen els espais de manera gratuïta a col·lectius amb un projecte social o cultural darrera que no tinguin pressupost, com per exemple: ladyfestival. Els espais tenen accés per a persones amb diversitat funcional. Hi ha contractades 2 persones on no hi ha forquilla salarial i l’espai fa servir la xarxa de telecomunicciones del procomún: oberta, lliure i neutral: guifinet.

estalvi d’energia, ús eficient de l’aigua separació i correcta disposició de residu.

Potència el teu equip amb experiències saludables i de benestar: contacta’ns!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating