4-6h.
durada

Benestar: yoga, massatge i moviment interactiu

Experiència que contribueix a la confiança, responsabilitat, cura i connexió amb l’altre, creativitat, i al treball en equip.

Localització:
A Barcelona,  al Maresme (sala al centre de Mataró), o al teu espai.
Grup: mín-màx: 8-30 pers.
 Durada:  entre 2 i 6 hores.
Calendari: tot l’any.
Idiomes: català, castellà, anglès.
Preu per pers IVA inclòs: 44€ als nostres espais.

29€ al teu espai.

Descripció:

Amb aquesta experiència sentirem com es relacionen els nostres cossos a través del llenguatge corporal. Moviments i massatges interactius ajuden a una millor postura, promouen la salut i el benestar, i aprendràs a fer un massatge tailandès bàsic.
Aquesta experiència es pot complementar amb un regal: olis i cremes naturals.

Valor social i ambiental d’aquesta activitat:

Experiència coordinada per professionals del moviment i el massatge que practiquen i promouen l’economia social i solidària.
Catalina González, artista multidisciplinària, professora de ioga i terapeuta certificada a Nova York, Tailàndia i Barcelona amb més de 8 anys d’experiència al món del ioga i el massatge.
Luz Monsalve a més de ser la coordinadora de greenevents, ha estat vinculada amb el món de la dansa des de fa 20 anys, practicant la contemporània, moderna, jazz, ballet clàssic, flamenc i afro. En els últims 11 anys s’ha especialitzat en aquesta última i ha ofert classes en diferents centres a Barcelona i el Maresme.

Potència el teu equip amb experiències saludables i de benestar: contacta’ns!

 

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating