4-6h.
durada

Visita un hort ecològic i directe de l’hort cuina un brunch o calçots 

Localització:
Hort ecològic Badalona amb vistes al mar. Us recollim al teu allotjament en transport privat (20 min des de Bcn)  o podeu accedir en transport en tren des de Pl. Catalunya, Bcn fins l’estació de tren de Badalona (20 min). Des de l’estació de tren de Badalona us busquem transport privat (20 min.) o guiem caminada  a l’hort (1:30h).
Hort ecològic Maresme amb vistes al mar. Us recollim al teu allotjament en transport privat (30 min des de Bcn) o podeu accedir en transport en tren des de Pl. Catalunya, Bcn. Des de l’estació de tren del Maresme us busquem transport privat. L’hort queda a 20 min. des de l’estació del tren del Maresme.
Grup: mín-màx: 10-50 pers.
 Durada:  de 3 a 6h.
Calendari:  tot l’any, excepte a l’agost i nadal. Els calçots són de gener a abril.
Idiomes: català, castellà, anglès i francès.
Preu per pers IVA inclòs: De 10 a 25 pers: 79€

De 25 a 50 pers: 65€

Preu addicional per a caminada guiada des de l’estació de Badalona fins l’hort: 5€

Preu inclou: 2 hores d’explicació sobre l’ hort ecològic amb possibilitat de fer un treball voluntari per a ajudar al manteniment de l’hort, dinar (paella, calçots, pica-pica o experiència aprèn a fer una paella o receptes del món).

Preu no inclou: transport.

Descripció:

Visita un hort ecològic, aprèn les estacions dels cultius, quins són les principals plagues i com combatre-les, practica i experimenta en l’hort, coneix algunes plantes mediterrànies aromàtiques i medicinals. L’experiència consta de diferents preguntes i enigmes que caldrà resoldre. A l’hort a Badalona es podrà visitar un monestir.

Opció:
• Elaborar manualitats amb les plantes de l’hort i del bosc, per exemple fer borses d’olors amb les plantes aromàtiques.

Valor social i ambiental:

Experiència que fomenta el coneixement i respecte al medi ambient.
– Tant l’hort de Badalona com la del Maresme són gestionades per entitats que treballen sota els principis de l’economia social i solidària.
– L’horta del Maresme és un projecte d’inserció soci-laboral per a persones amb diversitat funcional psíquica on treballen en el cultiu de l’horta i en l’organització de les visites.-L’horta de Badalona és un projecte d’inserció soci-laboral per a persones immigrades en situació de vulnerabilitat.

Potencia el teu equip amb activitats sosteniblesi solidàries: contacta’ns!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating