mín-máx: 10-50 pers.
grupos

De l’ hort a la taula: paella o calçots 

Experiència que contribueix a la cohesió de grup, cooperació, millora la confiança entre el grup, millorar la comunicació, gestió del temps, gestió de recursos, lideratge, , aprenentatge, solidaritat, sostenibilitat, diversió i motivació.

Descripció:

Visita un hort ecològic i descobreix un projecte sostenible a pocs quilòmetres de Barcelona. Aprèn, mitjançant jocs i proves, sobre la importància del treball de la pagesia, l’estacionalitat dels cultius, quines són les principals plagues, com combatre-les des de l’agroecologia, coneixeu algunes plantes mediterrànies, i experimenta en l’hort. Tindreu l’oportunitat de prendre els teus propis vegetals per cuinar en grup un dinar de productes de temporada com una paella de vegetals o calçots -de gener a abril-, i menjar una autèntica recepta catalana.

Grup: mín-màx: 10-50 pers.
Durada:  de 4 a 7h.
Calendari:  Tot l’any. Els calçots són de gener a abril.
Idiomes: català, castellà, anglès.. Altres idiomes són possibles amb traductor però hi haurà un sobrecàrrec.
Accessibilitat: L’hort és accessible per a persones amb diversitat funcional física i psíquica.
Preu per pers IVA no inclòs: Des de 69€ per pers.

En cas que plogui, es programarà l’experiència per a un altre dia. En cas que no es pugui fer un altre dia, es tornarà els diners.

Preu no inclou transport. En cas que ho voleu, podem organitzar el transport privat amb un cost addicional.

Altres opcions:
  • L’experiència es pot complementar amb un taller de 3h sobre reflexió estratègica-organitzacional, o resolució de conflictes, o la RSC a la vostra empresa. Preu: 590€. A partir de 20 pers. hi haurà un sobrecàrrec de 15€ per pers.
  • Taller de  maridatge: 39€ per pers.
  • Serveis complementaris d’organització d’esdeveniments: foto i vídeo Reportatge de l’experiència, càlcul i compensació de GEH, entreteniment.

Incentiva el teu equip amb experiències team building sostenibles i solidàries: contacta’ns!

Experiència que fomenta el coneixement i respecte al medi ambient.
Un desl horts és un projecte d’inserció socio-laboral de persones nouvingudes que estaban en situación de vulnerabilidad.
Els horts són gestionats per entitats que treballen sota els principis de l’economia social i solidària: utilitzen banca ètica, ús eficient dels recursos, organització de treball participativa, transparent, i permeten la conciliació personal.
Els productes de la paella o calçots són ecològics i/o de Km 0.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating