4-6h.
durada
mín-máx: 10-50 pers.
grupos

Aprèn a cuinar Paella & Tapes

Amb aquesta experiència es treballa la coordinació, cooperació i interculturalitat.

Descripció:

Aprèn a preparar una paella de marisc, vegetariana, o la tradicional de pollastre i conill amb ingredients ecològics i de proximitat a les nostres cuines o espais d’experiències. Pots escollir aprendre a fer una paella o aprendre a fer tapes i pintxos creatius. Prepara’t per a aquesta autèntica experiència gastronòmica local acompanyada de vins locals i ecològics.

Opció:

  • Compra amb nosaltres en el mercat local els ingredients per preparar la paella o tapes.
  • Introdueix-te al tast i maridatge.
Localització:
 A cuines a Barcelona, al Maresme, a la vostra cuina o portem cuina itinerant on desitgis. També es pot fer als espais de les experiències: vinya al parc de Collserola, horta ecològica i Apicultura al Maresme.
Grups: A les cuines a Mataró i a Bcn, mín-màx: 10-20 pers.

A la vinya al parc de Collserola, o a la Masia amb hort ecològic-apicultura al Maresme-Costa de Barcelona, mín-màx: 10-50 pers.

Durada:  De 4 a 6h.
Calendari: tot l’any, excepte l’agost a la Vinya, l’hort i l’espai de l’apicultura.
Idiomes: català, castellà, anglès i francès.
Preus per pers. IVA inclòs: A vostra cuina o al vostre espai i portem cuina itinerant: 49€

A cuina a Bcn: 59€

A Cuina a Mataró, Maresme-Costa de Barcelona:  69€

A la Masia de les experiències hort ecològic i apicultura al Maresme: 79€

A la Vinya al parc de Collserola: 99€ i 105€ incloent recorregut guiat pel parc de Collserola des de l’estació de tren de Baixador de Vallvidrera fins a la Vinya (recorregut 1:40h).

Preus inclouen ingredients paella o tapes, pica-pica, beguda, dinamització i recepta. A la vinya també inclouen visita a vinya, celler i cata de 3 vins. A la Masia  de l’experiència hort ecològic i apicultura també inclouen explicació de l’hort o explicació de l’apicultura.

Preus no inclouen assegurances, transport, visita al mercat ni maridatge. Si requeriu aquests serveis, els podem afegir al vostre pressupost.

Potència el teu equip amb experiències auntèntiques i sostenibles: contacta’ns!

Valor social i ambiental d’aquesta activitat:

  • Experiència dinamitzada per persones de l’Estat espanyol que estaven en situació de vulnerabilitat socio-econòmica i han sigut formades com cuiners-Projecte d’inserció socio-laboral.
  • Es cuina amb productes locals i en la mesura d’ho possible, ecològics.
  • Les nostres cuines i espais pertanyen a projectes que promouen el desenvolupament local, equitatiu, amigable amb la naturalesa, i la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating