mín-màx: 10-40 pers
grupos

Activitats nàutiques+Restaurant ecològic

Experiència que fomenta la cohesió de grup, cooperació, millora la comunicació, confiança entre l’equip, salut i benestar, diversió, motivació, i sostenibilitat.

Descripció:

A pocs minuts de Barcelona, gaudiu un dia amb el teu grup gaudint del mar mediterrani i fent vela, caiac, paddle surf, big paddle surf i rem. Es fomenta reptes d’equip on cada persona ha d’aportar per arribar a bon port. Les activitats nàutiques també es poden oferir amb la sortida o posta de sol i en les nits de lluna plena. Després farem una reflexió sobre l’aportació d’aquestes activitats a l’equip i dinarem a la platja.

Grup: mín.-màx: 10-40 pers.
Calendari: Del 15 d’abril al 15 d’octubre hi ha bon clima per a fer aquestes activitats. La resta de l’any es poden facilitar neoprens.
Durada: 4h: 1:30h activitats nàutiques, 30 min. de reflexió sobre aportació per a l’equip i 2 hores pel dinar.
Idiomes: català, castellà, anglès i francès.
Accessibilitat: Les activitats nàutiques es poden fer per a persones amb diversitat funcional física i psíquica.
Preu pers IVA no inclòs: De dilluns a divendres: 69€.

Dissabte, diumenge i festius: 79

Preu no inclou transport. En cas que necessiteu transport, us ho podem organitzar.

En cas que plogui, es programarà l’experiència per a un altre dia. En cas que no es pugui fer un altre dia, es tornarà els diners.

Altres opcions:
  • L’experiència es pot complementar amb un taller de 3h sobre reflexió estratègica-organitzacional, o resolució de conflictes, o la RSC a la vostra empresa. Preu590€. A partir de 20 pers. hi haurà un sobrecàrrec de 15€ per pers.
  • Serveis complementaris d’esdeveniments: foto-vídeo reportatge, càlcul i compensació de gasos d’efecte hivernacle, entreteniment.
  • Pack de 4 dies d’activitats de mar + activitats muntanya (trekking, BTT, ruta pel casc antic d’un poble Mediterrani) màx. 15 pers. Demanar pressupost.

 

Incentiva al teu equip amb experiències de benestar, solidàries i sostenibles, contacta’ns!
Experiència que permet acostar-se al mar amb esports nàutics sostenibles, que no usen gasolina, sinó que es mouen pel vent o per l’activitat física de les persones.
Les escoles nàutiques són associacions sense ànim de lucre que buscan potenciar les activitats relacionades amb el mar, les platges i la cultura marinera; i treballen sota els principis de l’economia social i solidària com per exemple la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional psíquica i de joves en risc d’exclusió social o una gestió ecològica fent un mínim ús  de la gasolina o recuperant el patrimoni marítim en desús com contenidors, vaixells i velas.
Activitats adaptades per a persones amb diversitat funcional física i psíquica.
Una de les opcions per a dinar és a un restaurant a la platja ecològic, construït amb arquitectura bioclimàtica i producció d’energia renovable. L’altra opció es dinar a la platja, a la mateixa escola nàutica.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating