mín-máx: 10-50 pers.
grupos

Activitats nàutiques+Restaurant ecològic

Experiència que fomenta la cohesió de grup, cooperació, millora la comunicació, confiança entre l’equip, salut i benestar, diversió, motivació, i sostenibilitat.

Descripció:

A pocs minuts de Barcelona, pasa un dia amb el teu grup gaudint del mar mediterrani i fent vela, caiac, paddle surf, big paddle surf i rem. Les activitats nàutiques també es poden oferir amb la sortida o posta de sol i en les nits de lluna plena. Desprès farem una reflexió sobre l’aportació d’aquestes activitats per a l’equip i dinarem a la platja mateix.

Grup: mín.-màx: 10-40 pers.
Calendari: Del 15 d’abril al 15 d’octubre hi ha bon clima per a fer aquestes activitats. La resta de l’any es poden facilitar neoprens.
Durada: 4h i 15 min: 1:30h activitats nàutiques, 45 min. de reflexió sobre aportació per a l’equip i 2 hores pel dinar.
Idiomes: català, castellà, anglès i francès.
Accesibilitat: Les activitats nàutiques es poden fer per a persones amb diversitat física i psíquica.
Preu pers IVA no inclòs: De dilluns a divendres: 69€.

Dissabte, diumenge i festius: 79

Preu no inclou transport. En cas que necessiteu transport, us ho podem organitzar.

En cas que plogui, es programarà l’experiència per a un altre dia. En cas que no es pugui fer un altre dia, es tornarà els diners.

Altres opcions: – Taller de reflexió estratègica-organitzacional o resolució de conflictes, 3h. Preu: 49€ per pers.

-Serveis complementaris esdeveniments: Vídeo Reportatge, càlcul i compensació de gasos d’efecte hivernacle.

-Pack de 4 dies d’activitats de mar + activitats muntanya (trekking, BTT, ruta pel casc antic d’un poble Mediterrani) màx. 15 pers. Demanar per a pressupost.

 

Incentiva al teu equip amb experiències de benestar, solidàries i sostenibles, contacta’ns!
Experiència que permet acostar-se al mar amb esports nàutics sostenibles, que no usen gasolina, sinó que es mouen pel vent o per l’activitat física de les persones.
Les escoles nàutiques són associacions sense ànim de lucre que buscan potenciar les activitats relacionades amb el mar, les platges i la cultura marinera; i treballen sota els principis de l’economia social i solidària com per exemple la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional psíquica i de joves en risc d’exclusió social o una gestió ecològica fent un mínim ús  de la gasolina o recuperant el patrimoni marítim en desús com contenidors, vaixells i velas.
Activitats adaptades per a persones amb diversitat funcional física i psíquica.
Una opció per a dinar és un restaurant ecológic, construït amb arquitectura bioclimàtica i producció d’energia renovable.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating